Últims dies: Restes de Vida, Restes de Mort

IMG_3421

El Museu Històric-Etnològic es prepara per acollir l’exposició Restes de Vida, Restes de Mort

  • Produïda pel Museu de Prehistòria de la Diputació de València, estarà disponible a la Font de la Figuera del 10 de febrer al 24 abril 2017.
  • Dividida en quatre àmbits, presenta de forma atractiva i alhora científica la relació de l’ésser humà amb la mort des de les albors de la humanitat.

La Font de la Figuera.- 27.01.2017.- El Museu Històric-Etnològic de la Font de la Figuera acollirà l’exposició itinerant Restes de Vida, Restes de Mort. La inauguració de la mateixa serà el proper 10 de febrer a les 19.30 hores i estarà disponible fins al pròxim 24 d’abril de 2017.

Restes de Vida, Restes de Mort proposa un recorregut que mostra com les comunitats humanes que s’han assentat a les nostres terres han tractat el tema de la desaparició dels éssers estimats. Alhora, mostra com es recupera aquesta informació mitjançant l’arqueologia funerària.

La regidora de Cultura, Verónica Reyes, agraeix al Museu de Prehistòria de la Diputació de València el “facilitar als museus, com el nostre, un instrument de divulgació que serveixaca per donar a conèixer una nova disciplina, l’Arqueologia de la Mort, des d’una perspectiva científica i alhora respectuosa”.

L’exposició es divideix en quatre àmbits: Enfrontar-se a la mort, l’Arqueologia Funerària, Morir en Terres Valencianes i Noves tècniques per a vells ossos. Des de l’Ajuntament es convida a veïnes, veïns i visitants a conèixer de primera mà aquesta completa exposició, ambientada en un tema que sempre ha causat respecte alhora de curiositat.

Més informació d’esta exposició fent click ací

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Rep els bans allà on estigues.

Nou servei Bans Al Mòbil. Fes click ací i activa’l fàcilment

Powered by WordPress Popup