Pla Territorial Municipal front a les Emergències

L’ajuntament de La Font de la Figuera, davant l’Avís Especial del Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana per l’ona de fred, a partir de dimecres 18 de gener i durant diversos dies, s’espera una situació meteorològica en la Comunitat Valenciana, amb vents del nord i nord-est, que pot generar un aire molt fred i sec, amb temperatures que poden baixar dels 4-5 graus negatius en zones d’interior.

Degut als possibles inconvenients que podrien generar les nevades al municipi, l’Ajuntament, seguint el Pla Territorial Municipal front a les Emergències, procurarà reduir les incidències prioritzant els punts d’actuació i l’assignació dels recursos disponibles.

Consulteu el Pla Territorial Municipal front a les Emergències en idioma valencià fent click ací 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Imatge d’arxiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *