5 idees de Sant Valentí

Este pot ser el teu Sant Valentí més especial sense necessitat d’agafar el cotxe! Apunta estes IDEES DE REGAL que segur encantaran a la teua parella i enamora’t d’allò nostre!

1.- Aprofita la proximitat dels nostres comerços locals per comprar aquell perfum, bossa de mà, bufanda, cartera que segur li encanta…

2.- Sorprèn amb un regal molt dolç. Què tal una selecció de pastes o xocolates dels nostres forns?

3.- Sigues original i regala una experiència culinària: una selecció d’embotits de les carnisseries poden unir-vos al voltant de un sopar de “torrà” o peix a la planxa de les peixateries quedaria deliciós. De postres macedònia de fruites de les fruiteries. El lloc el tries tu.

4.- I si ets dels clàssics, no tardes en reservar taula en qualsevol dels nostres restaurants! La majoria d’ells ofereixen sopars especials d’enamorats els dies 11 i/o 18 de febrer.

5.- A soles: Si no viviu a la població, també podeu allargar la celebració i passar un cap de setmana romàntic al nostre Hostal Rural.

Ah! I no oblideu posar-vos guapos per la vostra cita, o regalar alguna de les sessions o tractaments que s’ofereixen a les perruqueries i centres de bellesa de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *