Festes Patronals.- PROGRAMACIÓ

Festes Patronals en honor a la patrona, la Mare de Déu dels Xics. Es celebren diversos actes com la “Nit de les Gatxamigues”, la “Xarlotà”, la “Volta a Peu”, les verbenes, la “Processó en honor a la Mare Déu” i “La Gran Dansà” un dels actes més reconeguts d’aquestes festes i declarada recetment Festa d’Interès Turístic Provincial. A més també s’ofereix solta de vaques i bous. Els PROGRAMES DE FESTES ja estan repartits: si en vols un passa’t per l’ajuntament en horari d’atenció al públic.

WhatsApp Image 2017-08-30 at 12.14.00

 

  • AVÍS PER APUNTAR-SE A ESTOS ESDEVENIMENTS DE FESTES.- La Comissió de Festes recomana fer cas a este quadre, en lloc del que hi ha especificat al programa de festes.-

oki

 

  • BOUS I VAQUES al carrer a la Font de la Figuera. Del 2 al 5 de setembre de 2017.

bous-2017-0012

 

  • LA DANSÀ de la Font de la Figuera

A la Dansà de la Font de la Figuera participen vora 120 parelles al ritme de la música i llueixen la indumentària típica de la població. L’acte està reconegut com a Festa d’interès turístic provincial. Organitzen. Ajuntament de la Font de la Figuera, Regidoria de Festes i Comissió de Festes Patronals. Més informació de la Dansà i visites turístiques telefonant al 962290322.

AYTO.-FONT-DE-LA-FIGUERA-Cartel-DANSA-2017-21

 

Spot anunciador de la Dansà per a la xarxa d’autobusos Bussi de València.

 

  • Així són les FESTES PATRONALS a la Font de la Figuera.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *