SELECCIÓ IMATGES: Moros, Cristians i Contrabandistes

 

SELECCIÓ IMATGES: Quan acaben unes festes, què ens queda al record? Hem realitzat aquest recull de les IMATGES més espectaculars de les Festes de Moros, Cristians i Contrabandistes 2017 a mans dels nostres fotògrafs locals i visitants. Troba’t fent click als següents enllaços:

• La Traca Traca: http://bit.ly/2l1AUoG
• Comarcal CV: http://bit.ly/2kovi3W
• Ximo Tomás Juan
• David Navalon
• Fernando Penades
• Jose Juan Olaso

 

Micic 2017

PROGRAMACIÓ de les Festes de Moros, Cristians i Contrabandistes 2017:

Fes click ací per a consultar-la

Les Festes de Moros, Cristians i Contrabandistes es celebren a La Font de la Figuera cada any a principis de desembre. Constitueixen un espectacle de música, llum i color que no deixa indiferents a veïnes, veïns ni a visitants. A través dels seus tres bàndols: Moro, Cristiano i Contrabandista, es reviuen triomfs i derrotes, tots ells acompanyats pel peculiar fred, que convida a assaborir la gastronomia local més típica, a allotjar-se en les cases rurals i albergs que disposa la població i a escalfar-se al costat d’una bona estufa de llenya en els tradicionals “cuartelillos”.

Mira més IMATGES I INFORMACIÓ d’estes festes fent click ací

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *