Bases selecció personal per a l'”Acord Territorial”

BASES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ I BORSA DE TREBALL DE CONTRACTACIÓ DE PERSONAL TÈCNIC I SUPORT PER AL DESENVOLUPAMENT D’ACTUACIONS EN EL MARC DE L’ACORD TERRITORIAL PER A L’OCUPACIÓ DE LA COMARCA COSTERA-CANAL. PROJECTE: “EMPRENIMENT SOCIAL I TERRITORIAL DE LA COMARCA COSTERACANAL”

L’objecte de les presents bases és regular el procés de selecció per a la contractació temporal i borsa d’ocupació de “Tècnics/es en gestió de projectes de desenvolupament territorial”, mitjançant la modalitat de contractació de personal laboral temporal, assimilat a subescala tècnica, grup A1, A2 depenent de titulació, o retribucions vigents en aquesta entitat, per a la incorporació en el projecte experimental “Empreniment Social i Territorial a la comarca Costera-Canal”.

De les següents especialitats:

1. 1 Plaça: Coordinador/a del Pacte Territorial “Projecte Experimental Empreniment Social i Territorial a la comarca Costera-Canal”.

2. 1 Plaça: Tècnic/a d’ ocupació, especialitat: Orientació i formació sociolaboral a l’emprenedor. Prospecció, jaciments d’ocupació, innovació empresarial, creació i assessorament a empreses.

3. 1 Plaça: Tècnic/a especialista en la Creació i assessorament d’empreses Agroalimentàries- Producte Zero i Agroforestal.

4. 1 Plaça: Tècnic/a en Comunicació: Periodista, xarxes socials i audiovisuals.

5. 1 Plaça: Tècnic/a en Informàtica, i Pàgina web.

6. 1 Plaça Tècnic/a d’ Igualtat.

7. 1 Plaça Tècnic/a en Turisme.

8. 1 Plaça. Tècnic/a Administratiu/a.

 

BASES COMPLETES: Feu click ací per veure o descarregar

CORRECCIÓ D’ERRADES: Feu click ací per veure o descarregar

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: Del 15 de març fins al 26 de març de 2018.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *