Mostra de Terres dels Alforins a la Font de la Figuera!

  • TOTES LES FOTOS DE LA MOSTRA de Terres dels Alforins a la Font de la Figuera 2018.- A la pàgina de Facebook Turisme a la Font de la Figuera

L’Associació de Viticultors i Productors de la zona de les Terres dels Alforins celebren el dissabte 21 d’abril de 2018 la setena edició de la seua Mostra de Vins. Un esdeveniment de caràcter itinerant que uneix cada any cultura, gastronomia i enologia, i que en este sèptim lliurament tindrà establerta la seua seu al municipi de la Font de la Figuera.

L’horari de la mostra serà d’11.30h a 20.30h. a la plaça Major (horari ininterromput). Podreu degustar productes artesans dels nostres comerços tradicionals que també estaran presents i, per descomptat, provar la gastronomia de la zona en els nostres bars / restaurants. A més, com ve sent tradicional, a la vesprada tindrà lloc una actuació musical.

RESERVA als nostres Bars i Restaurants: https://lafontdelafiguera.net/turisme/on-menjar/

Què és Terres dels Alforins?: Feu click ací per conéixer esta associació.

terres_dels_alforins_la_font_de_la_figuera_2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *