Benvingua Ciutadana 2018

ATENCIÓ, CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA! Mares o pares de les i els xiquets nascuts este 2018. Ja podeu vindre a sol·licitar la participació en l’acte BENVINGUDA CIUTADANA 2018!. Volem conèixer les vostres filles i fills i donar-los la càlida benvinguda que es mereixen! TERMINI PER INSCRIPCIÓ: 15 de desembre de 2018.

AVÍS: Els sol·licitants seran la mare, pare o tutor legal del nounat. Podran optar a la mateixa algun d’aquests últims que estiga o haja estat empadronat en la població en els últims 10 anys anteriors a la convocatòria anual. No obstant açò, i a tals efectes, aquells xiquets/as nascuts/as del 16 al 31 de desembre també podran assistir a aquesta celebració, encara que la seua situació es regularitzarà més endavant, sempre que complisquen amb el requisit de lliurament de sol·licitud.

Més informació de la convocatòria BENVINGUDA CIUTADANA:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *