REFORCEM L’ECONOMIA LOCAL 2019.- Subvencions als professionals, xicotet comerç i joves agricultors

NOVA INFORMACIÓ

 


Aquesta és una de les accions amb les quals el Govern municipal pretén donar suport al teixit econòmic local existent i al de nova creació. Destinades als professional, al xicotet comerç i a les i els joves agricultors, tenen com a objectiu incrementar la seua competitivitat.

  • Joves agricultors: per a  joves agricultors menors de 35 anys. Els conceptes inclosos en la mateixa i que poden aprofitar els destinataris passen des de l’adquisició d’eines pròpies per a la realització de l’activitat, els cursos de formació i perfeccionament (relacionats amb l’agricultura ecològica i la cura del medi ambient) i les despeses derivades de l’obtenció d’acreditacions vinculades a la realització de treballs agrícoles.
  • Innovació tecnològica:  incentivarà la incorporació d’aplicacions informàtiques destinades a la millora de la gestió empresarial, així com el foment de la comercialització de productes a través de pàgines web.
  • Millora el comerç:  pensada per als projectes de renovació d’instal·lacions i serveis, incloent la realització d’obres o reformes i l’adquisició d’equipament innovador que implique modernització en l’activitat comercial.
  • Reforcem professionals:  es reforçarà la sostenibilitat de les i els professionals que exerceixen l’activitat econòmica a la Font de la Figuera, ja siga l’adquisició de material destinat a l’activitat, la formació especialitzada o el lloguer o despeses de manteniment del local escollit per dur a terme l’activitat.
  • Extraordinària d’innovació:  premiarà la innovació comercial amb un import màxim de 1.000 euros.

DOCUMENTACIÓ |

Teniu dubtes? estarem encantats d’atendre-vos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *