INFORME D’ESTUDI SOCIOLÒGIC | Any 2018

INFORME D’ESTUDI SOCIOLÒGIC 

La investigació que vos presentem tenia com a principal objectiu conèixer el grau de participació i satisfacció existent en els habitants de la localitat la Font de la Figuera respecte al Govern Municipal i l’oposició, en quant a la tasca i les actuacions realitzades durant la legislatura actual; i, el grau de participació dels habitants empadronats al municipi en les eleccions passades i la previsió de vot per a les pròximes eleccions.

Tenint en compte el principal objectiu de la present recerca, es va estimar necessari el desenvolupament d’una recerca quantitativa, per a açò es va plantejar el disseny i elaboració d’un qüestionari, totalment anònim, que va ser elaborat per entre persones empadronades al municipi.

INFORME D’ESTUDI SOCIOLÒGIC | Consulteu-lo fent click ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *