BASES | Auxiliars administratius i policia local

ATENCIÓ | NOTA IMPORTANT: No tindran validesa jurídica els ingressos i/o instàncies presentades abans o després del termini de la convocatòria pròpiament dit, és a dir, fora de termini. Per a més informació: Click ací


AUXILIAR ADMINISTRATIU

Edicte de l’Ajuntament de la Font de la Figuera sobre les bases específiques que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat dues places d’auxiliar administratiu.

  • EDICTE + BASES |  Consulteu-les fent click ací
  • PUBLICACIÓ AL BOE | 12.09.2019.- Click ací per a consultar
  • TERMINI PRESENTACIÓ INSTÀNCIES | 20 dies naturals (del 13 de setembre al 2 d’octubre de 2019, tots dos inclosos).
  • ATENCIÓ | NOTA IMPORTANT: No tindran validesa jurídica els ingressos i / o instàncies presentades abans o després del termini de la convocatòria pròpiament dit, és a dir, fora de termini. Per a més informació: Click ací

 

POLICIA LOCAL

Edicte de l’Ajuntament de la Font de la Figuera sobre les bases específiques que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat una plaça d’agent de la policia local. Data de publicació al web municipal: 08.07.2019

  • EDICTE + BASES | Consulteu-les fent click ací
  • PUBLICACIÓ AL DOGV (05.09.2019):  Click ací per a consultar 
  • TERMINI DE PRESENTACIÓ INSTÀNCIES | 20 dies hàbils. (Del  6 de setembre fins al 3 d’octubre, tots dos inclosos). 
  • ATENCIÓ | NOTA IMPORTANT: No tindran validesa jurídica els ingressos i / o instàncies presentades abans o després del termini de la convocatòria pròpiament dit, és a dir, fora de termini. Per a més informació: Click ací

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *