REFORCEM L’ECONOMIA LOCAL 2020 | Subvencions als professionals, xicotet comerç i joves agricultors

Aquesta és una de les accions amb les quals el Govern municipal pretén donar suport al teixit econòmic local existent i al de nova creació. Destinades als professional, al xicotet comerç i a les i els joves agricultors, tenen com a objectiu incrementar la seua competitivitat. Enguany es posen en marxa dos noves línies d’ajuda: l’extraordinària d’adaptació a la Covid-19 i l’extraordinària d’innovació.

  • El programa A D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA: Es valorarà la implantació d’aplicacions informàtiques destinades a la millora de la gestió empresarial i la venda online de productes.
  • Programa B de Millora del comerç: Es destinaran fins a 3.000 euros per a obres, reformes i adquisició d’equipaments innovadors que modernitzen l’activitat comercial.
  • Programa C “Reforcem professionals”: Volem reforçar la sostenibilitat dels professionals que treballen a la Font. Es subvencionarà l’adquisició de material no fungible, cursets de formació especialitzats i despeses relacionades amb el local de treball.
  • Programa D per a Joves agricultors: Esta ajuda promou l’estabilitat dels joves que treballen al camp i fomenta el relleu generacional. Es subvencionarà l’adquisició de ferramentes, cursets de formació i despeses derivades de l’obtenció d’acreditacions vinculades a les feines agraries.
  • Extraordinari d’innovació: Es premiarà la creació d’una nova activitat econòmica que no existisca al municipi. O bé la diversificació a modalitats novedoses d’una activitat ja existent.
  • Extraordinari d’adaptació a la Covid19: Fins a 10.000 euros per a subvencionar l’adopció de mesures de protecció contra la covid-19. Compra de material d’higiene i protecció, instal·lació de mampares, despeses de neteja…

DOCUMENTACIÓ |

Teniu dubtes? Estarem encantats d’atendre-vos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *