Salutació de l’Alcalde

Vull aprofitar esta finestra que ens dóna internet per saludar a totes les persones que facen ús del web institucional per tramitar, consultar i compartir la informació que ací publiquem. La Font de la Figuera també vol estar al capdavant en matèria d’innovació en la societat digital en la que vivim immersos i, per tant, també és indispensable per a l’ajuntament.

Cal que les institucions públiques potenciem i fem arribar a tota la ciutadania estes eines, així com millorar la comunicació entre les persones i el consistori, facilitant la informació i la realització de tràmits, i per això s’habilita a este espai la Seu Electrònica, el Portal de Transparència, la inscripció en els Bans al Mòbil i la comunicació a través de l’APP “Ajuntaments”, de la Diputació de València, per fer-nos arribar les incidències i consultar la informació que allí es puja.

Ademés cal donar a conèixer a les persones visitants, oferint el nostre extens directori d’establiments i serveis, així com tota la informació turística i comercial que necessiten.

El repte de la Societat Digital acaba de començar, i a poc a poc, des de l’ajuntament de la Font de la Figuera, volem avançar en la modernització de l’administració pública municipal, la millora d’aquesta pàgina web, adaptant-la a les necessitats del nostre poble amb la col·laboració de totes i tots.

La Font de la Figuera avança i aquesta pàgina web és una mostra més de tot el que tenim per oferir-los.

Vicent Muñoz i Jordà