Subscripció als bans via MÒBIL

Vius fora de la població i t’agradaria estar informat dels bans? Eres veïna o veí de la Font però no els escoltes amb claredat o, simplement, vols estar al dia? Ara pots!
Subscriu-te al nostre servei de bans al mòbil!

El vostre nom *

Cognoms *

Mòbil *

Email (En cas de tenir)

* Accepte els termes del servei. Política de privacitat

Introduix el text de l'imatge:
captcha

Els camps amb * son obligatoris

És necessari que accepteu la Política de Privacitat per poder continuar


Responsable de les dades
Identitat: Ajuntament de La Font de la Figuera- NIF: P4613000A Dir. postal: Carrer Joan de Joanes 1 Telèfon: 962290004 Correu electrònic: informatica@lafontdelafiguera.net
"En nom de l'administració tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació d'informació o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si des de l'Ajuntament de La Font de la Figuera estem tractant les seues dades personals, per tant té dret a accedir a les seues dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seua supressió quan les dades ja no siguen necessaris.
Així mateix sol·licitem la seua autorització per a oferir-li els serveis relacionats amb els sol·licitats. Per a més informació consulteu la nostra política de privacitat."