Festes de setembre

Festes Patronals en honor a la patrona, la Mare de Déu dels Xics. Es celebren diversos actes com la “Nit de les Gatxamigues”, la “Xarlotà”, la “Volta a Peu”, les verbenes, la “Processó en honor a la Mare Déu” i “La Gran Dansà” un dels actes més reconeguts d’aquestes festes i declarada recetment Festa d’Interès Turístic Provincial. A més també s’ofereix solta de vaques i bous. Resta de programacíó disponible una vegada repartits els programes de festes als domicilis.

La Font de la Figuera celebra les seues #FestesPatronals del 30 d’agost al 9 de setembre de 2018. Una oportunitat única per disfrutar de tots els actes que ofereix. Vols saber-los tots? Consulta la PROGRAMACIÓ DE LES FESTES ací baix:

Consulta la PROGRAMACIÓ DE LES FESTES PATRONALS 2018

Necessites un exemplar en paper del programa? Vine a l’Ajuntament i replega’l!

 

  • BOUS I VAQUES al carrer a la Font de la Figuera. De l’1 al 4 de setembre de 2018.

 

  • LA DANSÀ de la Font de la Figuera

A la Dansà de la Font de la Figuera participen vora 120 parelles al ritme de la música i llueixen la indumentària típica de la població. L’acte està reconegut com a Festa d’interès turístic Provincial. Organitzen. Ajuntament de la Font de la Figuera, Regidoria de Festes i Cultural Festes Patronals. Més informació de la Dansà i visites turístiques telefonant al 962290322.

 

Spot anunciador de la Dansà per a la xarxa d’autobusos Bussi de València.

  • Així són les FESTES PATRONALS a la Font de la Figuera.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *